fbpx
Silicon Mater
SILICON MASTER QUARTZ

Zoals reeds op onze Silicon Master roadshow aangekondigd, brengt The Brain Group een nieuwe versie uit.

Eén van de sterk verbeterde functionaliteiten is de gebruikersinterface. Silicon Master is verder geoptimaliseerd om met meerdere schermen te werken.  Ook de “fiche” weergave is aangepakt. Onderdelen die niet frequent gebruikt worden kunnen makkelijk ingeklapt worden.

In Silicon Master Quartz introduceren we “widgets” om u bij te staan in uw dagelijkse werking. Je krijgt in 1 weergave te zien hoeveel taken er nog voltooid moeten worden, offertes getekend moeten worden, enz…

Digitale facturatie is aan een sterke opmars bezig. Het spreekt voor zich dat onze toepassingen hier in mee groeien. Als lid van de UBL.be organisatie heeft Syscom samen met zijn partners ervoor gezorgd dat u digitale facturen kan aanmaken in het UBL.be en Peppol formaat. UBL.be is een VZW die zich binnen België inzet om alle facturatie en boekhoud toepassingen via 1 bestandsformaat facturen laten uit te wisselen.

Silicon Master Quartz is beschikbaar vanaf 16 juli.  U kan uw update aanvragen bij uw projectleader.