fbpx
office365 telefonie
OFFICE365 ALS ALTERNATIEF VOOR UW TELEFOONCENTRALE

Wie al bekend is met Skype voor bedrijven in Office 365 weet dat het mogelijk is om direct van je computer of smartphone een audio-, video- of chatgesprek te starten met andere Skype gebruikers.

Microsoft heeft de voorbije jaren steeds meer functies toegevoegd aan Skype voor bedrijven waardoor het ondertussen een volwaardig alternatief is voor uw huidige telefooncentrale.

Sinds november 2017 is het mogelijk om Belgische telefoonnummers over te dragen naar Microsoft. Buiten de nodige licenties voor Office 365 is er geen lokale infrastructuur zoals telefooncentrale, inkomende analoge lijnen of ISDN, vaste telefoons en bekabeling meer nodig.
Om te bellen heeft u enkel een actieve internetverbinding (vast of 3G/4G) en een PC of smartphone nodig.
Voor extra confort kan er nog steeds gebruik worden gemaakt van vaste telefoontoestellen. Deze communiceren via het bestaande IP netwerk waardoor extra bekabeling overbodig is.

DE VOORDELEN VAN SKYPE VOOR BEDRIJVEN OP EEN RIJ.

– Door integratie met de Outlook agenda ziet u meteen wie er al dan niet beschikbaar is
– Voicemail systeem via koppeling met Exchange (lokaal of als onderdeel van Office 365), een ingesproken voicemail komt rechtstreeks in uw mailbox
– Mogelijkheid voor het maken van een autoresponse systeem (belmenu)
– Mogelijkheid voor het houden van conferentiegesprekken met of zonder video
– Integratie met Outlook contactpersonen, u ziet meteen wie u belt en u kan anderen bellen door het aanklikken van de contactpersoon in Outlook.

WAAROM NAAR DE CLOUD?

Doordat uw telefooncentrale zich in de cloud bevind bent u altijd en overal bereikbaar. Onderweg kan u bellen via de software op uw smartphone, op het werk kan u gebruik maken van een vaste bureautelefoon en thuiswerkers kunnen een headset aansluiten op hun laptop.
Door Skype voor bedrijven in de cloud te nemen kan u besparen op de kosten voor de aanschaf en onderhoud van een lokale telefooncentrale en inkomende lijnen. U betaald een vast maandelijks bedrag voor de huur van de licenties en gesprekskosten.