fbpx
netwerk beveiliging
UW NETWERKBEVEILIGING MET WATCHGUARD

Een firewall detecteert en stopt de gevaren in real time, op het moment dat ze van buiten uit uw netwerk proberen binnen te dringen.

Hij bepaalt daarenboven welk verkeer is toegestaan binnen uw netwerk. Met Watchguard, een topmerk in het domein, kan Syscom uw netwerk beveiligen tegen “Hacking” (aanvallen van buitenaf), “Malware” (virussen, spyware, …), en interne indiscretie.

Een andere taak van een firewall is het beveiligd toelaten van externe computers op uw netwerk. Hiervoor worden virtuele, ge-encrypteerde (= beveiligde) verbindingen opgezet (VPN= Virtual Private Network) bvb tussen thuiswerkers en het netwerk, of tussen twee vestigingen van het bedrijf, zodat iedereen vlot kan samenwerken.

Op Syscom verbinden en beveiligen Watchguard firewalls onze laptops, netwerken en datacenters, om alle vormen van werken op afstand vlot mogelijk te maken.

Watchguard firewalls maken het ook mogelijk het verkeer op een netwerk te loggen, en te presenteren in een overzichtelijk rapport. Zo kan u eenvoudig opmerken dat iemand uw netwerk heeft proberen binnen te dringen of dat een computer geïnfecteerd dreigde te raken met een virus.

Een laatste functionaliteit is het beperken van internetgebruik voor bepaalde gebruikers (al dan niet enkel tijdens bepaalde uren).

Bij Syscom beschikken we over gekwalificeerde mensen die uw Watchguard firewall kunnen installeren en configureren om u een zo aangenaam mogelijke ervaring te bezorgen en hinder te beperken tot het minimum. Onze mensen zijn altijd beschikbaar om aanpassingen aan de configuratie te doen, of om u verder te helpen met vragen of problemen.

KORTING VIA TRADE-IN

Via het trade-in programma van Watchguard kan u grote kortingen verkrijgen wanneer U een oude firewall vervangt door een Watchguard firewall. Wil u meer weten over Watchguard, of heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om contact met Syscom op te nemen!