SYSCOM NIEUWS
WAAROM BACK-UP VAN OFFICE 365 VAN CRUCIAAL BELANG IS!
ZES REDENEN WAAROM BACK-UP VAN OFFICE 365 VAN CRUCIAAL BELANG IS!

Elk bedrijf worstelt met de uitdagingen van overstappen naar de cloud. Het is geen kwestie van of, maar een kwestie van wanneer en hoe. Voor tienduizenden organisaties is wanneer, vandaag. En hoe, bij Veeam via Syscom!

Terwijl u dit leest, denkt u misschien: “Maakt Microsoft geen back-up van Office 365 aan?” Het is belangrijk om te onthouden dat SaaS-platformproviders, zoals Microsoft Office 365, de verantwoordelijkheid op zich nemen over de uptime van toepassingen en de onderliggende infrastructuur. Maar het is de verantwoordelijkheid van de klant om zijn essentiële bedrijfsgegevens te beheren en beschermen.

ZES REDENEN

1.      Per ongeluk verwijderen: als u een gebruiker verwijdert, of u het nu bedoelde of niet, wordt die verwijdering doorgevoerd over het netwerk. Een back-up kan die gebruiker herstellen, hetzij op lokale Exchange of Office 365.

2.      Verschillen in het bewaarbeleid en verwarring: het bewaarbeleid van Office 365 is moeilijk bij te houden, laat staan ​​te beheren. Een back-up biedt langere, beter toegankelijke retentie die allemaal op één plek wordt beschermd en opgeslagen voor eenvoudig herstel.

3.      Interne beveiligingsbedreigingen: veel bedrijven ervaren van binnenuit bedreigingen en het komt vaker voor dan u denkt. Het hebben van een hoogwaardige hersteloplossing vermindert het risico dat kritieke gegevens verloren gaan of vernietigd worden.

4.      Externe beveiligingsrisico’s: Malware en virussen hebben alleen al het afgelopen jaar ernstige schade toegebracht aan organisaties wereldwijd. Een back-up kan postvakken gemakkelijk terugzetten naar een situatie vóór de aanval.

5.      Juridische en compliancevereisten: om te voldoen aan alle wettelijke voorschriften en om er voor te zorgen u e-mails kunt opvragen tijdens juridische kwesties.

6.      Beheer van hybride e-mailimplementaties en migraties naar Office 365: of u nu migreert naar Office 365 of wanneer u een mix van lokale Exchange- en Office 365-gebruikers hebt, de uitwisselingsgegevens moeten op dezelfde manier worden beheerd en beveiligd, ongeacht de bronlocatie.

Heeft u interesse in de Office 365 backup oplossing van VEEAM?  Syscom informeert en implementeert zorgeloos.
Contacteer ons vandaag nog!