fbpx
DOCUMENT MANAGEMENT NAAR EEN HOGER LEVEL

In de sneak preview van Silicon Master Quartz 2019, die we vorige week mochten ervaren, hebben we weer vele mooie functionaliteiten leren kennen die in de toekomstige Silicon Master Quartz versie zullen beschikbaar zijn.  We lichten er eentje voor u uit.

In Silicon Master is het elektronisch versturen van documenten al langer de standaard werking.  Ook het automatisch koppelen van deze documenten via het Document Management is bij de meeste van jullie wellicht gekend en in gebruik.  In de volgende versies gaan we nog een stap verder en kan een automatisch gegenereerde tag toegevoegd worden in alle mails die verstuurd worden vanuit Silicon Master, zodat antwoorden van uw correspondenten ook automatisch in uw documentbeheer opgenomen worden.  Niet langer tijd verliezen door het zoeken in uw mailbox en z’n mappenstructuur, of in de mailbox van collega’s, open het documentbeheer en krijg alles in één oogopslag te zien.  Silicon Master Quartz en uw mailbox gaan hand in hand om u het leven aangenamer te maken.

Uiteraard is dit maar één onderdeel van de vele mogelijkheden, hou onze nieuwsbrieven en onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe releases en hun functionaliteiten.  Wenst u meer info over de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan zeker contact met ons op.  Wij staan u graag bij met raad en daad.