fbpx
Telefooncentrale VOIP
MICROSOFT TEAMS IS KLAAR OM SKYPE FOR BUSINESS TE VERVANGEN
Het jarenlange proces om teams op één lijn te brengen met Skype for Business is voltooid.

Een tijd geleden onthulde Microsoft dat het van plan was om van Microsoft Teams zijn primaire communicatieplatform voor bedrijven te maken, en Skype for Business na verloop van tijd te vervangen.
Echter, voordat dat kon worden gedaan, moest Microsoft ervoor zorgen dat Teams uitgerust was met alle bestaande functies waar Skype for Business gebruikers van profiteren.

EEN PLATFORM & NIEUWE FUNCTIES

Door de functionaliteit van Skype for Business te verplaatsen naar Microsoft Teams krijgen klanten één intelligent unified communications platform waar gebruikers toegang hebben tot alle diensten – telefonie, videoconferencing, messaging, ad hoc vergaderingen, enz.
Teams biedt één locatie voor collega’s om werknota’s, documenten en alle andere materialen met betrekking tot een project op te slaan.

Microsoft heeft de aandacht gevestigd op een aantal nieuwe functies, waaronder unified presence, cloud-gebaseerde meeting recording, directe routing en nog veel meer.

“Vandaag de dag maken meer dan 200.000 organisaties gebruik van Teams, waaronder bijna 70% van de zakelijke klanten die Skype voor Business gebruikten.
We moedigen uw organisatie aan om zich bij hen aan te sluiten en vandaag de dag naar Teams te verhuizen,” zegt Microsoft.

De overstap? Syscom kan u helpen!

U kunt samenwerken met Syscom om gebruik te maken van onze mogelijkheden voor Microsoft Teams Upgrade te plannen en uit te rollen.
Syscom staat klaar om u te helpen met alle vragen over Microsoft Teams, uw Unified Communication-strategie of uw Microsoft-technologiebehoeften in het algemeen.

Microsoft Teams heeft het potentieel om uw algemene Unified Communications-strategie te verbeteren en al uw UC-behoeften op één plek te plaatsen, waardoor de efficiëntie en productiviteit toenemen.
Neem vandaag nog contact op om beter te begrijpen hoe u deze verandering kunt integreren met uw huidige technologie en bedrijfsbehoeften.