fbpx
programmatie maatsoftware
LAAT SYSCOM UW BESTAANDE MAATSOFTWARE BEHEREN

Het is algemeen bekend dat u steeds bij Syscom terecht kan om maatsoftware te laten ontwikkelen, volgens specifieke noden van uw organisatie. Maar wist u dat wij ook uw reeds bestaande maatsoftware projecten kunnen beheren?

De originele ontwikkelaar is out-of-business, de verantwoordelijke voor de maatsoftware werkt niet langer in uw organisatie, het software platform wordt niet meer ondersteund : het zijn maar enkele van de problemen die u kan ondervinden bij het gebruik van maatsoftware.

U vervangt uw oude computers met nieuwe toestellen, geïnstalleerd met de nieuwste versie van Windows en Office? U migreert uw oude server naar een recentere Windows Server 2019? U installeert een nieuwe versie van de database? Dan kan het zijn dat uw toepassing niet meer werkt omdat die niet meer ondersteund wordt. Syscom kan u helpen om het project terug up-and-running te krijgen.

Syscom kan ook voor documentatie en opleiding zorgen, zodat de continuïteit van uw werking niet in het gedrang komt als werknemers uw bedrijf verlaten.

Indien mogelijk, kan Syscom de maatsoftware ook aanpassen. Dit kan gaan van het aanpassen van enkele rapporten tot het toevoegen van nieuwe functionaliteit.

Voor meer info omtrent maatsoftware en het beheer ervan, kan u altijd bij ons terecht via de vertrouwde kanalen. Neem vandaag nog contact met ons op!