fbpx
app ontwikkeling
SYSCOM STELT VOOR: DE MYSYSCOM APP

Dat Syscom apps ontwikkelt en aanbiedt voor smartphones en webbrowsers wist u waarschijnlijk al. In die context centraliseren we in één App alle nuttige informatie over uw eigen ICT installatie… dezelfde info, die ook onze engineers en onze administratie dagelijks gebruiken: Hardware, Software, Contracten en Facturen.

DE GEZONDHEID VAN UW ICT

De infra-tab geeft U een overzicht van de gezondheid en operationele beschikbaarheird van uw Hardware. Deze info komt REAL-TIME via onze monitoring-sensoren op de bedrijfskritische onderdelen van uw ICT  (Standaard in onze ICT omnium contracten). Per element van de infrastructuur-units kan u detailinfo opvragen, inclusief beschikbaarheid en huidige status. De App genereert ook notificaties, en geeft de vordering aan van een eventuele interventie, zodat WIJ kort op de bal kunnen spelen, en U rechtstreeks kan opvolgen hoever eventuele interventies gevorderd zijn.

SyscomApp
BEDRIJFSGEGEVENS, FACTUREN, CONTRACTEN, …

In de Bedrijfsgegevens-tab vindt u welke gegevens Syscom bijhoudt van uw bedrijf.
Daar staan bijvoorbeeld uw adres(sen) en de contactperso(o)n(en) met hun telefoon(s) en mailadressen… zodat we makkelijk en direct de juiste persoon kunnen contacteren. Daarmee komen we ook ineens de GDPR meldingsplicht na, mbt de prive-personen in onze databank.

In de Contracten-tab krijgt u een overzicht van uw lopende contracten. Voor elk contract kan U de de status bekijken. U kan ook opvolgen welke services uitgevoerd werden onder dit contract, en hoeveel  nog beschikbaar is voor de nabije toekomst.

Syscom App

In de Facturen-tab vindt U uw recente facturen. Voor elke factuur kan u de detailinfo bekijken, en U kan ze in pdf- versie downloaden. Indien gewenst kan u ook aangeven notificaties te willen ontvangen wanneer Syscom een nieuwe factuur ter beschikking stelt of wanneer een factuur zijn uiterste betalingsdatum bereikt heeft.

Syscom App

Uitbreidingen: De app kan handig en gemakkelijk uitgebreid worden, bijvoorbeeld voor nieuwe installaties of nieuwe controles – bijvoorbeeld: info van uw IoT (Internet-of-Things) connecties – of een overzicht van het (ver/ge)bruik van capaciteit per toepassing.

Nog meer voordelen: Enkele handige tools
  • QR Code scanner: scan links, business cards voorzien van een QR-code, … zonder een “free” app (vol reclame!) te moeten installeren
  • Kom de mogelijkheden van digitale rondleidingen testen met behulp van Bluetooth IoT toestellen. We spreken af op Syscom of komen met onze Bluetooth IoT toestellen naar u.
Hoe opstarten?

Download de “MySyscom” App
Voor Android gebruikers via de android-playstore via volgende link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=be.syscom.app&hl=nl

Voor Apple gebruikers via de App Store via volgende link:
https://apps.apple.com/be/app/mysyscom/id1453836110?l=nl

Wat de early adopters er van denken

Craenen, CEO van Craenen BVBA:
“De MySyscom App is een zeer goed initiatief van Syscom.
Het stelt Craenen in staat om op een transparante en handige manier onze facturatie, support contract en infrastructuur op te volgen.
Craenen kijkt uit naar de toekomstige ontwikkelingen van Syscom op App gebied.”

UW klanten van directe informatie OVER U voorzien?

Syscom zal graag uw partner zijn om dat te realiseren. Contacteer ons (via de contact-aanvraag in de app, of mail naar matthias@syscom.be of mia@thebraingroup.be )  en wij organiseren een eerste gesprek hierover!

U bent nog geen Syscom klant?

Dan nog biedt de “MySyscom” U nuttige werktuigen (bvb de advertentie-loze QR Code scanner), nuttige info over ICT, flash-warnings en beschermingstips voor virus of hack aanvallen etc. Neem contact op via de contact-aanvraag in de app of mail naar matthias@syscom.be of mia@thebraingroup.be