fbpx

Gezien de laatste ontwikkelingen rond het CONVID-19 virus en de daarvoor getroffen maatregelen door de overheid, zal ook Syscom zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg gaan en de nodige maatregelen nemen om het virus mee in te dijken.

Sinds de uitbraak, hebben reeds verschillende klanten hun ICT-infrastructuur gebruikt en/of uitgebreid om thuiswerken mogelijk te maken.
Syscom en zijn medewerkers, zijn volledig uitgerust om ook voor uw bedrijf de volledige services verder uit te voeren van op afstand.
Hiervoor zetten we tools in zoals: Teamviewer, Microsoft Teams met bel plan, beveiligde VPN connecties; etc.
Deze zullen we de volgende weken optimaal inzetten, zo blijven eigen systemen en systemen van de klant optimaal werken. Dit om thuiswerken ten allen tijden mogelijk te maken en te behouden.

Indien een interventie ter plaatse noodzakelijk blijkt te zijn, dan zullen wij deze in onderling overleg bespreken en inplannen volgens uw operationele mogelijkheden.
Hierbij zullen wij ten allen tijden de nodige maatregelen in acht nemen om de gezondheid van onze eigen medewerkers en die van de klant te vrijwaren.

Onze service desk blijft operationeel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
U kan deze zoals steeds bereiken via de volgende web link: https://syscom.be/support/ , en/of telefonisch via: 016499970

MEER
INFORMATIE

Wenst u meer informatie rond bovenstaand nieuwsitem?
Of onze oplossingen verbonden aan dit nieuwsitem?
Vul het contact formulier in,
wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!