fbpx
Creëer de ideale thuiswerkplek

Snel en zonder gedoe een complete thuiswerkplek inrichten?

Of het nu gaat om één werkplek of om een omgeving voor een gehele afdeling; Syscom helpt u bij het maken van de juiste keuze.
Ook ondersteunen wij u met de implementatie van de gekozen producten. Syscom heeft alle hard- en software die nodig is om de mobiliteit en flexibiliteit te bieden die nu van organisaties gevraagd wordt. U kiest datgene wat nodig is voor uw thuiswerkplek op maat, en Syscom adviseert en levert.

Alles wat nodig is om comfortabel te werken

Als we het over een werkplek hebben, bedoelen we een digitale werkomgeving. Eenmaal ingelogd vinden medewerkers hier alle applicaties en data die ze nodig hebben om productief en comfortabel te werken. Niet alleen op een desktop, maar ook op een tablet, laptop, smartphone – en bij voorkeur ook op elke locatie – dient deze werkomgeving beschikbaar te zijn, zonder technische problemen. Dat maakt medewerkers stukken flexibeler en productiever.

Monitoren

DELL P2419H

DELL UltraSharp U2415

Docking stations

DELL Dockingstation USB 3.0, D3100

DELL DA300 Bedraad USB 3.0

Randapparatuur

DELL KM636

Newstar monitor- en notebook

Logitech H820e Headset

Software

Microsoft Office 365

Windows 10 Pro

Zoveel mensen zoveel wensen

Wij weten dat iedere organisatie andere eisen stelt aan flexplekken, evenals iedere individuele gebruiker. Voor financiële en HR-professionals is databeveiliging erg belangrijk, terwijl salesmensen altijd en overal toegang willen hebben tot het CRM-pakket. Syscom helpt u om net die werkplek aan te bieden die past bij de behoefte van uw organisatie en uw medewerkers.

Waar moet ik nog meer op letten?

Het is belangrijk dat de werkplek niet alleen de juiste hard- en software bevat. Ook andere aspecten spelen een rol voor het creëren van een positief werkklimaat thuis. Waar u dan aan moet denken?

  • Een rustige ruimte om het werk te doen
  • De juiste plaatsing van het bureau en de monitor
  • Voldoende daglicht
  • Een aangename temperatuur
  • Goede verlichting
  • Ergonomische richtlijnen om zonder klachten te blijven werken
  • De juiste individuele instellingen, bijvoorbeeld van het beeldscherm en muis

Met Syscom als uw partner kunt u voldoen aan alle wensen rondom thuiswerken. Niet alleen voor de oplossingen van vandaag, maar ook voor die van morgen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u op commercieel én technisch gebied te adviseren en volledig te ondersteunen. We bieden u bovendien een breed portfolio aan hard- en software om flexwerkplekken in te richten. U kunt zich flexibel en schaalbaar in de markt positioneren en bent verzekerd van een slim en toekomstbestendig businessmodel.

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt hiervoor dagelijks bellen naar +32 (0)16499970

Elke maand een nieuwsitem als deze in uw mailbox?
MEER
INFORMATIE

Wenst u meer informatie rond bovenstaand nieuwsitem?
Of onze oplossingen verbonden aan dit nieuwsitem?
Vul het contact formulier in,
wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!