fbpx
Backup voor Office365

Back-up voor Office365 zonder eigen investering, ontdek hoe

Microsoft biedt krachtige services binnen Office365, maar een uitgebreide back-up van uw Office365-gegevens hoort daar niet bij.
Meer dan 1.000 IT-professionals die aan de enquête hebben deelgenomen, hebben te maken gehad met verlies van gegevens in Office365 – van eenvoudige gebruikersfouten tot aanzienlijke beveiligingsrisico’s.

Backup voor Office365 via Syscom elimineert het risico op verlies van gegevens, toegang tot en controle over uw Office365-gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Waarom een back-up van Office365?

Met Microsoft Office365 kan uw onderneming overal en op elk moment werken, zonder dat u een eigen infrastructuur voor e-mail, bestanden en SharePoint hoeft te hosten. Microsoft mag dan wel de infrastructuur hosten, het blijft úw verantwoordelijkheid om back-ups van uw bedrijf kritische Office 365-gegevens te maken.

Met Office365 zijn het úw gegevens: u heeft er controle over en het is uw verantwoordelijkheid om ze te beveiligen.

Wist u dat 60% van gevoelige cloudgegevens is opgeslagen in Office-documenten en dat van 75% daarvan GEEN back-up wordt gemaakt? Back-up voor Microsoft Office365 via Syscom stelt u in staat om veilig back-ups van Office365 te maken, en biedt de volgende mogelijkheden:

  • Bescherm uw Office365-gegevens tegen onopzettelijke verwijdering, beveiligingsrisico’s en hiaten in de retention policy.
  • Herstel snel afzonderlijke Office365-mails, -bestanden en -sites met toonaangevende, flexibele herstelopties
  • Voldoe aan wettelijke en compliance-vereisten met efficiënte eDiscovery van Office365-items
Geen eigen investering!

Dankzij het hosten van onze Back-up voor Office365 oplossingen in ons beveiligd data center, hoeft u zelf geen investering te doen in eigen hardware of dure software.
We bieden volledige SaaS(Software as a service) & STaaS(Strorage as a service) oplossingen aan.
U betaald enkel een vaste kost, per gebruiker, per maand.

Hierdoor is er tegelijkertijd geen extra belasting op uw eigen netwerk, servers en/of computers, maar bent u toch beveiligd en verzekerd!

Ontdek onze oplossingen voor Back-up van Office365 hier!

Elke maand een nieuwsitem als deze in uw mailbox?
MEER
INFORMATIE

Wenst u meer informatie rond bovenstaand nieuwsitem?
Of onze oplossingen verbonden aan dit nieuwsitem?
Vul het contact formulier in,
wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!