fbpx

Lek in Microsoft Exchange

Een vraag die veel bedrijven zich de afgelopen maand gesteld hebben: “Is onze mailserver wel veilig?” Zoals uitgebreid in het nieuws te horen was, konden hackers sinds begin maart inbreken in Microsoft Exchange Server door een lek in de software.

De mailserver is een vertrouwelijke plek, waar veel persoonlijke informatie over medewerkers staat (zoals mailverkeer, e-mailadressen, inhoud van e-mails,…). Hoe weten we nu of deze persoonlijke gegevens nog steeds veilig zijn? Als bedrijf heb je de nodige updates gedaan, dus veronderstel je dat het systeem terug veilig is. Toch stellen vele bedrijven zichzelf de vraag of er zekerheid is dat het systeem opnieuw veilig is na de update. Misschien zijn er nog extra stappen te ondernemen om een hogere zekerheid te verkrijgen? Ook kan je jezelf de vraag stellen of er nog ongewenste toegang beschikbaar is op je systeem?

 

Zijn deze vragen herkenbaar of zit je met twijfels hierover?
Laat ons je helpen door jouw Exchange te controleren zodat je gerust bent dat alles safe is.
Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren via onderstaand formulier!

Neem contact op met Syscom

Elke maand een nieuwsitem als deze in uw mailbox?