fbpx

Syscom ontwikkelt webshop voor Standard AHZ

Standard AHZ en Syscom hebben de Business to Business versie van de nieuwe webshop gelanceerd: barbecueplace.be
Voor Standard AHZ waren 2 uitdagingen prioritair: grafisch en technologisch een serieuze stap hogerop gecombineerd met doorgedreven integratie en automatisatie van hun business processen.

Ook aan de gebruiksvriendelijkheid voor klanten werd veel aandacht besteed, alle gangbare platformen worden ondersteund (smartphone, tablet, computer, …).

Tevens werd de webshop “future proof” ontworpen: uitbreidbaarheid en veiligheid van gegevens zijn gegarandeerd. Er werd gekozen voor een naadloze integratie met hun bestaande ERP software: Silicon Master. Dankzij deze integratie kunnen medewerkers van Standard AHZ bestellingen volledig afwerken zonder hun manier van werken aan te passen. Dit zorgt er voor dat er via de webshop een omzet groei kan gerealiseerd worden zonder een grote stijging van personeelskosten. Het design en ontwikkeling van deze webshop werd uitgevoerd volgens de Agile en Kanban methodes waarbij de klant continu met de ontwikkelaars in communicatie stond. Dit garandeerde het resultaat waar de klant op gehoopt had.

Zin in een stage bij Syscom? Neem dan nu contact op via onderstaand formulier!

Elke maand een nieuwsitem als deze in uw mailbox?