fbpx

Grondstoffen tekort heeft ook een impact op ICT – services – bedrijven!

Zo’n 65 procent van de bedrijven in de regio Mechelen / Leuven en Kempen ondervinden leveringsproblemen door het tekort aan grondstoffen op de wereldmarkt. Dat blijkt uit de nieuwste bevraging van Voka Mechelen-Kempen.

Ook Syscom ziet onregelmatigheden in de stock van toeleveranciers voor elektronica en ICT – materiaal, daar er wereldwijd een tekort is aan computerchips.

De vraag, die groter is dan het aanbod van computerchips en materialen, is de oorzaak van  veel onzekerheid over leveringen en ook over de prijs in de nabije toekomst.

 Tot op heden heeft Syscom de noden van klanten nog spoedig en correct kunnen bedienen; wij doen dan ook aan een halfjaarlijkse evaluatie van de noden, en met deze plannen en projecties kunnen we – met enige flexibiliteit – de projecten installeren en operationeel leveren binnen de afgesproken termijn.

Tevens zien we de projecten voor webshops en webapplicaties mooi groeien, en ondersteunen we deze klanten om hun stock te optimaliseren, en ook hun klanten- tevredenheid te garanderen.

Zin in een stage bij Syscom? Neem dan nu contact op via onderstaand formulier!

Elke maand een nieuwsitem als deze in uw mailbox?