fbpx

Microsoft verhoogt de prijs van Microsoft365 en Office365 met 15% tot 20%

Microsoft heeft een nieuwe versie van de meeste van hun softwares aangekondigd, onder de naam “New Commerce Software”.  Om U als klant goed te begeleiden,  zullen licenties moeten overgezet worden van de huidige versie naar de nieuwe versie, en zijn er belangrijke prijsstijgingen voor onze klanten van 15% tot 20% op elke van de licenties.

Tevens zijn er 3 types van licenties:

  • Jaarlijkse licenties, die ook jaarlijks eenmalig te betalen
  • Maandelijkse licenties, maandelijks te betalen, op basis van een jaar-contract
  • Maandelijkse licenties, maandelijks te betalen en maandelijks op te zeggen contract. Het is duidelijk dat Microsoft deze versies wil afbouwen, en het dus moeilijk maakt om voor deze contracten de nieuwe “New Commerce Software” te verkrijgen.

Het is vanzelfsprekend dat uw Infra-Engineer U zal begeleiden in deze transitie; de algemene info naar de Microsoft partners is toegekomen eind februari 2022, en de prijsstijgingen zijn gestart sinds maart 2022, tot onze grote verbazing ( samen met collega’s Microsoft partners).

Wij verontschuldigingen ons dan ook als bedrijf voor deze aanpak;  als loyale partner voor U heeft deze verandering ook bij ons de volle aandacht om deze overgang van huidige licenties naar de “New Commerce licenties” vlot te laten verlopen voor U. Microsoft dwingt eigenlijk zijn klanten om de overgang zo snel mogelijk te maken, en dat zeker voor juni 2022. Uw persoonlijke aanpak voor uw bedrijf wordt gecommuniceerd door uw Infra-engineer. Tevens bent U altijd welkom op onze helpdesk met specifieker vragen: 016/ 499970 van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30.

 

Microsoft heeft een aantal vernieuwingen doorgevoerd in zijn softwares Microsoft365 en Office365, en hebben nu ook de prijzen verhoogd vanaf maart 2022. Het is een grote prijsstijging, gejustifieerd door Microsoft met de toevoegingen van nieuwe functies. Verschillende van deze functies gebruiken AI –

Zin in een stage bij Syscom? Neem dan nu contact op via onderstaand formulier!

Elke maand een nieuwsitem als deze in uw mailbox?