ABISS 4 Smart Manufacturing

CM&TE (Custom Made & Toch Efficiënt)

Hoe een cloud gebaseerde productconfiguratie, gekoppeld met Silicon Master een verhoging van efficiëntie kan opleveren voor producent en klant.

Laat je klanten hun klantspecifieke producten rechtstreeks bestellen, incluis hun specifieke wensen, maar blijf uw productie(kosten) behe(e)r(sen) met de ERP.

Gevolg: een betere verkoop en een krachtigere (en meetbare) productie!

Bezoek onze stand en maak persoonlijk kennis met

Benoit Claeys, ontwerper, bezieler, en drijvende kracht achter Silicon Master
Jan Staar
, ontwerper, bezieler, en drijvende kracht achter Silicon Financial
Frederik Taleman, ontwerper, bezieler, en drijvende kracht achter Hive

Over Abiss 2017  

Digitale transformatie is een ‘buzzword’ geworden waar iedereen wel iets over organiseert of publiceert. Maar het concreet digitaliseren van de bedrijfsprocessen binnen een productiebedrijf dat is andere koek. De organisatoren van Abiss zien het als hun missie om een mix te brengen van hands-on usercases met bewezen succes en een relevant aanbod van exposant-partners, vooral leveranciers van gespecialiseerde apps en software en integratoren.

De tweede editie van Abiss wordt gehouden op donderdag 5 oktober 2017 in Kortrijk Xpo. Abiss 2017 is een gratis summit en netwerkplatform voor apps, software en services die de productie slim, digitaal, automated en connected maken.

Eendagsevent

De eerste editie van ABISS, Belgisch summit en beurs voor het digitaliseren van productiebedrijven, mocht 282 bezoekers en 38 partner-exposanten verwelkomen. Dit eendagsevent, in samenwerking met Agoria, 3if en een indrukwekkende lijst van expert keynotes, kreeg ook een goede tevredenheidsscore.
Abiss 2017 is een gericht event waar concrete cases, demo’s en info wordt geboden en waarmee elk relevant proces van een producerend bedrijf is te digitaliseren. Bijvoorbeeld een app of software die de engineering, productie, kwaliteit, maintenance, planning, logistiek, magazijn, enz… performant, mobiel, slim of efficiënt maakt. Of eerder naar een oplossing om alle bedrijfsprocessen in één keer te digitaliseren en te integreren. Het is te vinden op Abiss 2017.

Het event is bestemd voor bedrijven uit de maakindustrie, procesindustrie, machinebouw en uiteraard ook alle ambachtelijke nijverheden. Digital, smart en mobile toepassingen zijn niet alleen meer weggelegd voor de grote industriële spelers. Ook voor kmo’s zijn ze binnen handbereik en bovendien ook betaalbaar.

SYSCOM:

Ook syscom zal aanwezig zijn op dit evenement. Je kan ons vrijblijvend komen bezoeken op stand 03

Ideaal team

Een ideaal bezoekersteam bestaat uit een delegatie van directieleden, samen met de mensen die verantwoordelijk zijn voor specifieke processen uit productie, engineering, IT, maintenance, supply chain, shop- fl oor, logistiek, asset management, kwaliteit, aftersales, planning.

Expert classes

De inhoudelijk sterke expert0-classes en de exposanten-partners bieden heel ruime, gerichte softwareoplossingen (MES, PLM, ERP, WMS, CAD, CAE …) en specifieke apps voor iedere productie-uitdaging. Ook bedrijven gespecialiseerd in maatwerk en integratie maken deel uit van het exposantenaanbod.

Uitdagingen

Abiss vult ook alle bijkomende uitdagingen van het digitaliseren in: mobiele en VR-oplossingen en IIoT, e­fficiënt verzamelen, ter beschikking stellen en analyseren van big data, en AI-toepassingen