fbpx
Back-up Office365
Syscom Back-up voor Office365 met VEEAM
De controle en bescherming vereist voor uw Office365 gegevens.

Microsoft biedt krachtige services binnen Office365 – maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-gegevens is daar niet een van. Van de meer dan 1.000 onderzochte IT-professionals ondervond 81% gegevensverlies in Office 365 – van eenvoudige gebruikersfouten tot grote bedreigingen voor de gegevensbeveiliging.

Veeam® Backup voor Microsoft Office 365 elimineert het risico van verlies van toegang en controle over uw Office 365-gegevens, waaronder Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive voor Bedrijven en Microsoft Teams – zodat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Waarom Back-up van Office365?

Met Microsoft Office 365 kan uw onderneming overal en altijd werken, zonder dat u uw eigen e-mail, bestanden en SharePoint-infrastructuur hoeft te hosten. Hoewel Microsoft de infrastructuur host, vervangt dit niet uw verantwoordelijkheid voor het back-uppen van bedrijfskritische Office 365-gegevens.

Met Office 365 zijn het uw gegevens – u beheert deze – en het is uw verantwoordelijkheid om deze te beschermen.

Wist u dat 60% van de gevoelige cloudgegevens wordt opgeslagen in Office-documenten en dat 75% NIET wordt geback-upt? Veeam Backup voor Microsoft Office 365 geeft u de mogelijkheid om een ​​veilige back-up van Office 365 te maken naar elke locatie, inclusief op locatie, een hyperscale cloud of een serviceprovider.

Office 365
Waarom office back-up
6 kritieke redenen voor back-up van Office365

Download uw gratis e-book