trendmicro-logo
TREND MICRO
Worry-Free Services
Blokkeer ransomware en gerichte aanvallen met
gehoste endpointbeveiliging voor al uw apparaten
Beschikbaar vanaf €2.78*
Geavanceerde bescherming tegen bedreigingen

Worry-Free Services, powered by XGen-Beveiliging, biedt hoogwaardige machine learning en andere detectietechnieken voor de meest uitgebreide bescherming tegen ransomware en geavanceerde bedreigingen.
Worry-Free Services beschermt apparaten binnen of buiten het netwerk en optimaliseert de prestaties door de juiste beschermingtechniek op het juiste moment toe te passen.

Bescherming tegen ransomware

Met de Worry-Free Services, powered by XGen, worden uw endpoints, overal en op elk apparaat beschermd tegen ransomware en de nieuwste varianten hiervan, zoals WannaCry.
Hierbij wordt gebruikgemaakt van het volgende:

  • Hoogwaardige machine learning om bestanden voor en tijdens de uitvoering te analyseren voor een naukeurigere detectie met minder false postives, en ruisonderdrukking zoals census- en whitelistcontroles
  • Gadragsbewaking tegen verdacht gedrag, zoals snelle encryptie van meerdere bestanden.
  • Realtime webreputatie om ast te stellen of een URL bekend is als een verspreider van ransomware
Onderhoudsvrij

Worry-Free Services wordt in de cloud gehost en beheerd door Trend Micro.
Dit betekent dat u nooit meer een hotfix, patch, service pack of upgrade hoeft toe te passen of uit te voeren.
Wij zorgen ervoor dat uw bescherming altijd up-to-date is, zodat u zich op uw werk kunt richten en de beveiliging hiervan aan ons kunt overlaten.

Gecentraliseerd beheer via één beheerconsole

We bieden speciaal voor kleine bedrijven cloudbeveiliging van ondernemingsniveau, met gecentraliseerd beheer voor uw Windows-, Mac- en mobiele apparaten. De beheerconsole is in een handomdraai te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Hiermee kunt u meerdere apparaatplatforms via internet beheren, zodat u ze overal kunt openen.

Bespaar uzelf tijd en moeite

Worry-Free Services verzendt automatische updates zodat u zich op uw strategische bedrijfsprojecten kunt richten in plaats van op uw IT-beveiliging. U kunt uw beveiligingsbeleid uitvoeren voor al uw werknemers, of ze nu op kantoor werken of thuis, en dankzij de betaalbare prijzen en jaarlijkse facturering op abonnementsbasis hoeft u zich echt geen zorgen te maken over uw beveiliging.

Blijf bedreigingen in uw netwerk een stap voor

Met cloudbescherming van het Smart Protection Network™ van Trend Micro™ houdt u bedreigingen proactief tegen voordat ze uw bedrijf bereiken. Uw apparaten hebben toegang tot de meest recente informatie over wereldwijde bedreigingen.