Cloud server

Virtuele servers, netwerken en datacenters op basis van Microsoft Azure-technologie.

Windows Azure Pack is op 2tCloud hardware geïmplementeerde Azure-technologie, waarmee eenvoudig virtuele servers, datacenters en netwerken kunnen worden geconfigureerd en geactiveerd.

Het is een zeer flexibele IaaS- en PaaS-oplossing, die bovenop Windows Server en System Center draait om zo het gebruikersgemak te verhogen.

  • Flexibele propositie; eenvoudig up- en downsizen van werkgeheugen, processoren en diskruimte.
  • Optimale performance door SSD powered storage en standaard ingebouwde redundantie.
  • Belangrijke data wordt opgeslagen in Nederlandse datacenters.

Hosting in gecertificeerde 2tCloud datacenters.

Heeft u extra (Windows) servers nodig?
Denk dan ook eens aan de schaalbare virtuele servers via Windows Azure Pack. Combineer Windows Azure Pack met andere Syscom diensten zoals online back-up en security software, of bouw hybride clouds met Microsoft Azure, uw eigen datacenter of het datacenter van Syscom.

Microsoft Azure: The cloud for modern business

Microsoft Azure is de publieke cloud van Microsoft, waarmee u betrouwbare IaaS- en PaaS-diensten kunt uitrollen, zoals virtuele servers, netwerken en hosted databases. Uw virtuele servers worden gehost in de beveiligde Azure datacenters van Microsoft. Bij Microsoft Azure betaalt u enkel voor de resources die u daadwerkelijk gebruikt. Data wordt opgeslagen in de zwaarbewaakte datacenters van Microsoft.

  • Een open en flexibel platform met legio mogelijkheden.
  • Per maand betalen en zelf gemakkelijk op- en afschalen. Dat is pas flexibiliteit.
  • Veilig werken in de cloud met vooruitstrevende bescherming en privacy van gegevens.

Combineer Microsoft Azure met Acronis Back-up Cloud voor het inregelen van extra back-ups en met F-Secure voor de beveiliging van de devices van uw klanten. Nomadesk kan een goed alternatief bieden voor de fileserver en Workspace 365 kan een mooie aanvulling zijn voor medewerkers die voldoende hebben aan een eenvoudige webbased werkplek.