Silicon Master: ERP

Syscom is de exclusieve verdeler van Silicon Master voor VLAANDEREN, de ERP software van Silicon Brain. Silicon Master staat garant voor bedrijfsbrede informatica: Het stelt bedrijven in staat om hun volledige administratie efficiënt en eenvoudig te managen met behulp van één enkel softwareprogramma en één gebruikersinterface.

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen hoe onze software kan inspelen op de noden van vele bedrijven kan je volgende pagina bekijken.

Ons werk is onze eer. Daarom werken wij via een bepaald stramien dat leid dan tot een succesvolle installatie. Meer informatie kan je er hier over vinden.

Klik op onderstaande voorbeelden om een eerste idee te hebben. Voor een volledig overzicht verwijzen we u graag naar de pdf beneden op deze pagina.

ALGEMEEN

SPECIFIEK

CONNECTIVITEIT

Met andere woorden, Silicon Master is een compleet vervolg van toepassingen dat toelaat om het geheel van de beheerbehoeftes van een industrieel bedrijf te managen. Bezoek zeker ook onze Silicon Financial pagina.

Vraag vrijblijvend een demo, informatie of offerte aan

Bekijk onze online folder hieronder. Je kan deze ook steeds hier downloaden of via het icoontje. Navigeren in de pdf gebeurt door in de rechterbovenhoek te klikken.arrow-down

 

Contacteer ons

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht