fbpx
Exchange online, Werk slimmer met bedrijfs-e-mail en -agenda’s
Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

Het is gemakkelijker dan ooit om je gebruikers te laten werken met bedrijfs-e-mail om productief te blijven. Automatische patches besparen je tijd en moeite bij het beheren van je systeem. Geef je gebruikers een In-place archief, zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen houden. En bied ze overal toegang tot e-mail, de agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten. Integratie met Outlook betekent dat ze een vertrouwde, uitgebreide e-mailervaring hebben met offlinetoegang.

Houd de touwtjes in handen

Behoud controle over je omgeving terwijl je profiteert van het hosten van je e-mail op Microsoft-servers. Beheer je organisatie efficiënt met het Exchange-beheercentrum, een gebruiksvriendelijke webinterface. Voer in-place eDiscovery uit voor Exchange-, SharePoint- en Skype voor Bedrijven-gegevens vanuit één interface via het eDiscovery-centrum. Knopinfo met informatie over de beschikbaarheid van het uitvoeren van eDiscovery vanuit het eDiscovery-centrum Je kunt met beleid voor mobiele apparaten lijsten met goedgekeurde apparaten maken, pincodevergrendeling afdwingen en vertrouwelijke bedrijfsgegevens van verloren telefoons wissen. En je beschikt 24 uur per dag en 7 dagen per week over telefonische IT-ondersteuning..

Beveiliging en betrouwbaarheid

Exchange Online helpt je informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen je postvakken. Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden. Redundante servers, eersteklas noodherstelmogelijkheden en een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om je gegevens te beschermen. En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie kun je ervan op aan dat je e-mail altijd werkt.