fbpx
syscom hybride cloud
Syscom hybride cloud oplossingen

Ontworpen om heel snel in te kunnen spelen op uw IT-noden op het vlak van infrastructuur, platformen en applicaties. Onze knowhow van zowel servers als publieke cloud-services stellen ons in staat om beide te integreren en u een aangepaste oplossing aan te reiken. Zo kunt u bijvoorbeeld een ontwikkelingsomgeving in de publieke cloud combineren met een productieomgeving.

Waarom hybrid cloud?

Voor veel Belgische bedrijven is het hybride cloud model de beste aanpak.
Het combineert de controle van een private cloud met de flexibele mogelijkheden van de public cloud.

De hybrid cloud biedt het grote voordeel dat u zelf precies kunt kiezen waar u welke data bewaart: een deel on-premise, een deel in een publieke cloud en een ander deel bijvoorbeeld in de cloud van Syscom.

Een hybride omgeving combineert cloud en on-premise. Sommige elementen worden naar de cloud overgebracht, andere blijven op het eigen serverpark draaien. Voor veel ondernemingen biedt een hybride omgeving het beste van twee werelden.

Zo kunnen ze voor elk proces of applicatie afwegen of het interessanter is om die te migreren naar de cloud of on-premise te houden, en kunnen ze geleidelijk aan cloud-elementen toevoegen aan hun bestaande ICT-infrastructuur.

On-premise, hybrid of cloud voor uw onderneming?

De keuze is niet altijd zo eenvoudig. Syscom begeleidt u bij deze afwegingen, zodat u een doordachte beslissing kunt nemen en optimaal kunt profiteren van de voordelen van een on-premise, cloud- of hybride omgeving.

MEER INFORMATIE OVER ONZE HYBRIDE CLOUD OPLOSSINGEN?
VUL HET CONTACT FORMULIER IN;
EEN PRODUCT SPECIALIST NEEMT MET JOU CONTACT OP VIA TELEFOON OF E-MAIL.