Weet met wie u zaken doet!

Wilt u op een snelle en eenvoudige manier de financiële gezondheid van uw klanten, leveranciers en prospecten raadplegen? Dan vindt u hier de oplossing.

Hoe werkt het?

Vanaf versie 1.14 werd een directe link met Companyweb geïntegreerd in Silicon Financial. Dankzij deze link is het mogelijk om zowel in Silicon Financial, als via uw webbrowser de financiële gezondheid van uw Belgische klanten/leveranciers/prospecten te monitoren.

Klanten/Leveranciers in Silicon Financial

Meer informatie over uw klanten en leveranciers kan u bekomen door in Silicon Financial het rekeningenscherm te openen op de desbetreffende klant/leverancier rechts te klikken en vervolgens de optie ‘Companyweb’ te kiezen. U krijgt nu het FCRS (Fast Commercial Relationship Screening) scherm te zien.

Het FCRS-scherm maakt een vergelijking tussen uw gegevens en die van Companyweb.
Wanneer er verschillen gedetecteerd worden geeft Silicon Financial u de mogelijkheid om uw gegevens te overschrijven met de gegevens van Companyweb.
Vanuit het FCRS-scherm is er een rechtstreekse link naar de website van Companyweb voorzien, die u een gedetailleerder overzicht van de financiële status van uw klant/leverancier bezorgt.

Prospecten

Meer informatie over prospecten kan u bekomen door in Silicon Financial het rekeningenscherm te openen en rechts te klikken op een willekeurige rekening. Kies vervolgens voor de optie ‘Ga naar website Companyweb met BTW nummer’.

Betalingservaring

Zowel via Silicon Financial (FCRS-Scherm) als via de website van Companyweb is het mogelijk om de ‘Betalingservaring’ van een bedrijf te raadplegen. De betalingservaring geeft een indicatie over hoe stipt uw klant/leverancier/prospect zijn facturen betaalt.
Deze informatie is enkel beschikbaar voor bedrijven die actief (1x per maand) hun betalingservaring delen met Companyweb. Silicon Financial voorziet de mogelijkheid om met 1 muisklik uw betalingservaring door te sturen naar Companyweb !