Wordt Meester van je eigen master!

The Brain Group is fier jullie de nieuwe handleidingen van Silicon Master te kunnen aankondigen. Door in Silicon Master op F1 te drukken krijg je een schat aan informatie over de werking van ons ERP-systeem.
Tips & tricks, handige tools, extra functionaliteiten en handleidingen voor een beter gebruik zijn met een muisklik voor elke gebruiker toegankelijk. de focus werd gelegd op een functionele en uiterst gemakkelijke gebruikersinterface (met zoekfuncties, hoofdstukken) om een optimaal en efficient gebruik te kunnen waarborgen.
Deze handleidingen zijn een never-ending story. De basis is gelegd en zal wekelijks worden uitgebreid met extra ‘content’. Blijf dus niet bij de pakken zitten, en ga op zoek naar de informatie die voor u nuttig kan zijn.

Indien je Silicon Master nog niet helemaal up to date is en je wenst een upgrade kan U ons vrijblijvend contacteren.
De pagina met handleidingen kan U hier vinden (top tip: je kan hem altijd als bladwijzer instellen)

Heeft Silicon Master de groei van uw bedrijf overleefd, maar zijn er zaken die bij implementatie (nog) niet aan bod zijn gekomen?
Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek.
Misschien kan Silicon Master wel meer dan dat je denkt!
Onze projectleiders staan ter uwe beschikking om hun expertise te delen. Zo maakt U samen met hen een ERP-pakket dat de volledige werking van uw bedrijf kan ondersteunen.

Contacteer ons

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht