Stockbeheer in Silicon Master.

In Silicon Master heb je de mogelijkheid om je artikels aan te maken met een bepaalde hoogte, lengte, breedte. Dit geeft je de mogelijkheid om je artikels heel dynamisch en met voldoende informatie aan te maken. Ook de familie, type, groep structuur zorgt er voor dat je, zelfs in grote artikellijsten, snel de prijzen kan aanpassen.

Ook heb je de mogelijkheid om de stock van 1 bepaald artikel per lot of serienummer in te delen. Hier mee bekom je een aparte opvolging van elke batch die er binnen komt. In combinatie met de live scanning applicatie gevolgd door het afdrukken van een etiket heeft de magazijnier amper nog werk om de juiste gegevens door te geven aan het bureau. 1 artikel bevat verschillende loten op verschillende plaatsen aanwezig in het magazijn. Dat artikel wordt vervolgens verkocht of in de productie afgenomen. De kostprijs voor die productie wordt mede bepaald door de aankoopprijs van dat specifiek lot op het moment dat het aangekocht werd. Natuurlijk dient dit aangevuld te worden met stockage kosten, etc etc.

De productie kan “to stock” gebeuren of kan voor een bepaald project zijn zonder dat deze productie de stock zal beïnvloeden.

Onze ervaring leert ons dat zelfs de complexiteit van de hout, metaal en voedingssectoren voor onze software een haalbare kaart zijn. De prijzen/korting structuren per klant geven je nog meer mogelijkheden. Natuurlijk omvat onze software ook een volledige en uitgebreide aan en verkoopflow alsook een live link naar de boekhouding.