FCRS: FAST COMMERCIAL RELATIONSHIP SCREENING MET COMPANYWEB

In de module “boekhouding” (d.i: waar U boekt) , in het scherm “Rekeningen” , kan U rechtsklikken op een klant- of leveranciersrekening (MET EEN INGEVULD BTW-Nr), en kiezen voor ‘Companyweb’. Dan opent zich onderstaand scherm, met essentiele commerciele gezondheids-informatie over de betrokken Firma.


Companywebintegration

U ziet de informatie van zowel Silicon Financial, als van Companyweb. Op deze manier kan u nagaan of uw gegevens nog up-to-date zijn en eventueel meteen updaten wat U wil overnemen (met de [v]).

Wil U MEER dan deze BASISINFORMATIE? Dan brengt F11 U rechtstreeks naar de website van Companyweb, op deze firma, zodat u direct alle door Companyweb beschikbaar gestelde informatie kan raadplegen (BasisRapport, officiele publicaties, …)

Silicon Financial voorziet ook de export functie, om uw betaalgegevens te delen met Companyweb. Op deze manier kan U uw gegevens toevoegen aan de talloze andere bijdragers zodat CompanyWeb U een steeds beter gedocumenteerd recent beeld kan geven van de betrokken Firma.

Meer info over het gebruik van deze nieuwe functionaliteiten is te vinden in de handleiding. (beschikbaar op aanvraag, binnenkort ook beschikbaar online)

Ook Silicon Financial heeft een meer gesofisticeerde Betaalgedrag-analyse op de klanten en leveranciers van een dossier ontwikkeld. Die is onafhankelijk van CompanyWeb in te stellen, maar 6 van de beschikbare resultaten van dit werktuig zijn geintegreerd LINKS van de gezondheidswijzer van CompanyWeb.