fbpx
Syscom on premise oplossingen
Syscom installeert en beheert al uw on premise infrastructuur.

Syscom heeft een bewezen staat van dienst in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van on premise ICT oplossingen,
van kleine systemen die 10 personeelsleden ondersteunen tot grote KMO’s.

Hardware oplossingen

We werken samen met veel van de toonaangevende hardwareleveranciers, waaronder HP, Dell, EMC en Lenovo. Bij Syscom zijn we allemaal bezig met het bouwen van de beste en gepaste oplossing voor onze klanten!

Al onze server- en opslagoplossingen zijn ontworpen om uw zakelijke werkbelastingen (inclusief verwachte groei) te kunnen uitvoeren, superieure prestaties te bieden en veerkracht te bieden om downtime te voorkomen.

Voor bedrijven die complexere behoeften hebben en een gegarandeerde uptime nodig hebben, ontwikkelen we oplossingen die geclusterde servers en serverreplicatie omvatten. We hebben oplossingen ontworpen voor de kleinste bedrijven tot aan de meest complexe bedrijven.

Netwerk
oplossingen

We ontwerpen, bouwen en onderhouden netwerkinfrastructuren die de fysieke structuur bieden waarbinnen uw servers en pc’s optimaal kunnen werken.

Naast uw fysieke netwerkinfrastructuur (de switches, kabels en routers) is geen modern netwerk compleet zonder een draadloze oplossing om uw personeel, en vaak ook bezoekers, betrouwbare draadloze connectiviteit te bieden in uw hele gebouw.

Ongeacht uw behoeften, kunnen wij een zeer basis instapniveau-netwerk ontwerpen voor kleinere bedrijven tot complexe netwerken voor grote organisaties, waaronder topologie├źn, VLAN’s en protocollen op bedrijfsniveau.

Netwerk
beveiliging
Back-up
oplossingen

We ontwikkelen en implementeren back-up oplossingen op maat voor onze klanten.

In een wereld van virussen, malware, cryptolockers, … Is een degelijke back-up oplossing niet meer weg te denken.
Een cloud back-up alleen is niet voldoende, wel vormt het naast onze on premise oplossingen een goede en noodzakelijke aanvulling.

Of u nu gebruik maakt van grote hoeveelheden aan data, verschillende virtuele machines heeft draaien, uw servers in clusters draaien of enkel gebruik maakt van workstations, onze back-up oplossingen bieden de nodige snelheid en veiligheid!

MEER INFORMATIE OVER ONZE INFRASTRUCTUUR OPLOSSINGEN?
VUL HET CONTACT FORMULIER IN;
EEN PRODUCT SPECIALIST NEEMT MET JOU CONTACT OP VIA TELEFOON OF E-MAIL.