Syscom is een officiële verdeler van Isabel 6, de opvolger van Isabel 5.
Met Isabel 6 kan u op een gemakkelijke manier al uw bankzaken beheren met behulp van een gebruiksvriendelijke web interface.

Wenst u:

  • Over te schakelen van Isabel 5 met overzetting van al uw rekeningen (+ conversie naar BIC/IBAN)
  • Als nieuwe gebruiker in te stappen in de refentie op vlak van online banking voor bedrijven (+ conversie naar BIC/IBAN)

Als gecertificeerde Isabel Business Partner kan Thebraingroup nog een stap verder gaan in uw Isabel 6 verhaal. Onze consultants bezitten een uitgebreide kennis van Isabel 6, migratie naar de Single Euro Payments Area (SEPA), …

Kortom: wij kunnen u begeleiden bij de analyse, implementatie en automatisatie van een nieuwe toekomstgerichte financiële werkwijze.

Isabel 6 kan u ook gebruiken in combinatie met ons boekhoudpakket Silicon Financial. U kan betalingsbestanden maken en verzenden vanuit onze toepassing zonder ze nog apart te moeten opslaan en uploaden. Ook CODA bestanden kunnen via de Isabel GO-knop worden gedownload en automatisch geboekt en afgepunt.

Ons boekhoudpakket Silicon Financial vormt dus het ideale sluitstuk om de financiële situatie van uw bedrijven te beheren.

Stop dus met dubbele invoer, voorkom fouten en maak meer tijd vrij. Geef alleen uw aankoopfactuur in en Silicon Financial in combinatie met Isabel GO zorgen voor de rest.

975IsabelBusinessPartner (1) 956IsabelInstallationPartner974isabelsoftwarepartner