IDEAAL
TECH
CADEAU
VOOR
DE
FEESTDAGEN
Een technologie cadeau lijst, ideaal voor de feestdagen!

Met de feestdagen voor de deur krijgen wij regelmatig de vraag wat nu een geschikt tech cadeau is voor die favoriete zakenrelatie.
Daarom leek het ons een leuk idee om onderstaand in overzicht enkele van onze favoriete items op te lijsten.

Tech (voluit Technologie) komt in veel verlanglijstjes voor, het is hot en hip om een goed tech item cadeau te doen.
Goed werkende technologie is ook voor uw bedrijf een waardevol cadeau, neem daarvoor contact met ons op.

Onder 25€

Mini bluetooth speaker: een draagbare speaker die draadloos met je smartphone connecteert, met ingebouwde batterij. Erg populair is bijvoorbeeld de JBL GO (verkrijgbaar in verschillende kleuren).

128GB MicroSDXC card met SD-Adapter: Eentje onder het motto “opslagcapaciteit raakt altijd vol”. Een MicroSDXC/SD kaart is een opslagkaart voor bvb een Android smartphone, een fototoestel, een tablet of zelfs je laptop. Een MicroSD of SD slot is uiteraard een vereiste!

Onder 50€

Microsoft wireless display adapter: maak met elke TV (met HDMI & USB aansluiting) een grafische verbinding om draadloos te presenteren vanaf uw windows 10 laptop. Erg populair in vergaderzalen, maar ook leuk om bij u thuis de vakantiefoto’s te tonen op een groter scherm.

Chromecast audio: Maak van elke “domme” speaker een draadloze speaker dmv de chromcast audio. Je sluit de chromecast aan via een 3,5mm plug op een audio ingang, de chromecast zorgt dan voor de draadloze verbinding met bvb je smartphone.

Onder 75€

Anker Powercore+ met USB-C: Je smartphone of tablet opladen on the go kan makkelijk met een Powerbank. Het model Anker Powercore+ heeft met zijn 20100 mah voldoende batterijcapaciteit voor verschillende laadbeurten.

Xiaomi Mi TV Box: Maak van elke TV met een HDMI aansluiting een smart TV die Youtube & Netflix kan streamen. Handig voor zowel thuis (Netflix en de kindjes zijn rustig) als op kantoor (youtube heeft groot assortiment trainingsvideo’s).