Workshop: Silicon Financial 12 december 2017

Ontdek wat er gewijzigd is in release 1.18 van Silicon Financial

Syscom lanceert versie 1.18 van Silicon Financial, onze zelf ontwikkelde totaal oplossing voor uw boekhouding.

Een kleine greep uit de nieuwigheden:

  • Online help: vanaf nu is de handleiding van Silicon Financial beschikbaar via het internet. Dit laat ons toe om deze continue actueel te houden, ongeacht welke versie van Silicon Financial u gebruikt.
  • document beheer: ga volledig digitaal, koppel een ongelimiteerd aantal documenten
  • automatisch verwerken van UBL.be/E-fff facturen: PDF facturen zijn slechts een tussenstap bij de evolutie van papieren naar digitale facturen. U moet ze ofwel manueel inboeken, ofwel door dure OCR/scanning software laten verwerken. UBL.be (opvolger van E-fff) biedt hier een antwoord op. U krijgt EN uw factuur in PDF formaat EN in een gestandaardiseerde XML structuur. Dit zorgt ervoor dat een toepassing zoals Silicon Financial, dit document automatisch kan verwerken. Inclusief het toevoegen van het PDF document in het geïntegreerde document beheer.
  • SODA bestanden bieden een antwoord op het inboeken van de maandelijkse loonboekingen: net zoals de CODA bestanden (digitale rekeninguittreksels) kunnen deze door Silicon Financial worden ingelezen en automatisch geboekt.
  • Scherm/functietoetsenoverlays: de mogelijkheid is toegevoegd om de layout (positie/grootte/sortering/filters/functietoetsen, …) van modules en schermen op een eenvoudige manier op te slagen. Zo kan u verschillende overlays samenstellen voor bepaalde doeleinden: digitale rekeninguittreksels boeken, investeringen beheren… Wissel tussen deze overlays en krijg direct de schermen te zien die je nodig hebt.

Voor meer informatie volg de workshop over deze release.

Wanneer? 12 december  14u00 |  9 januari  14u00
Waar? 3-Hoog, Mechelsevest 90, 3000 Leuven
Prijs? Gratis workshop

Schrijf u nu alvast in via events@syscom.be

Leave a comment