fbpx
office365

Office 365 verenigt cloudversies van Outlook (Exchange), SharePoint en Teams met de vertrouwde en meest uitgebreide Office suite. Met Office 365 beschikt u overal over Officetoepassingen die zijn geoptimaliseerd voor de beste ervaring op verschillende apparaten; van pc’s tot smartphones en tablets. U kunt real-time samenwerken zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

Werk met de wereldwijde standaard voor desktop-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint en meer. Je kunt op al je apparaten bestanden bekijken en bewerken met desktop- en mobiele apps voor Windows PCs, iOS, Android en Mac. Deel en bewerk je documenten in realtime via OneDrive. Maak je business-pitch, marketingplan of budgetvoorstel. Boek snel resultaten.

ONTDEK DE VOORDELEN VAN OFFICE 365
Maandelijkse updates
Volledig geïnstalleerde en altijd bijgewerkte versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint voor Windows of Mac, OneNote, en Access en Publisher (alleen pc)
1 TB beveiligde cloudopslag
Ontvang 1 TB (1024 GB) cloudopslag in OneDrive om documenten, foto’s en andere bestanden op te slaan, te bewerken en te delen vanaf elke locatie op al je apparaten.

 

Betrouwbaarheid

Digitale storytelling

Met Sway, een nieuwe Office 365-app, kun je vanaf je telefoon, tablet of browser moeiteloos aantrekkelijke, interactieve rapporten, presentaties, nieuwsbrieven, trainingen en meer op het web maken. Sways zijn eenvoudig te delen en zien er mooi uit op elk scherm.

Beveiliging
Meerdere apparaten

Ontvang de volledig geïnstalleerde Office-apps op meerdere pc’s/Macs, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOS en Android).

IMPLEMENTATIE
EN MIGRATIE
ZONDER ZORGEN!

U hoeft zich geen zorgen te maken over het
opzetten van de nieuwe omgeving.
Wij zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt gaan.
Syscom zorgt voor de setup van de volledige omgeving,
zorgt voor de migratie van bestaande mailboxen
en de migratie van lokale data naar de cloud.

Boek een implementatie sessie van 2u.
Laat uw gegevens achter en wij contacteren
u voor een gepast moment in te boeken.