ONLINE VERGADEREN
SYSCOM SYSTEMEN VOOR VERGADERRUIMTEN

vergaderen online

Syscom systemen voor vergaderruimten.
Van samenwerkingssessies en grote uitzendingen tot inbellen bij vergaderingen met een telefoon, Microsoft-producten voor onlinevergaderingen voldoen aan je behoeften.
Host audio-, video- en webvergaderingen voor iedereen binnen of buiten je organisatie. Je beschikt over functies zoals hulp bij planning, notuleren, delen van bureaublad, uploaden van bestanden en chat.

Zie de nieuwe online vergadersystemen
in actie!

Van kleine kantoortjes tot grote vergaderzalen,
profiteer van een rijke onlinesamenwerkingservaring
die eenvoudig te gebruiken en beheren is.
Start een onlinevergadering met één tik op een knop,
projecteer deze in de ruimte en deel deze met externe
deelnemers op smartphones of laptops.

Vergader face-to-face met HD-video

Dankzij 1080p video en snelle schermdeling met lage bandbreedte is het net alsof jij en maximaal 250 mensen allemaal aan dezelfde tafel zitten. Foto’s en functies van deelnemers en video die volgt wie aan het woord is, zorgen ervoor dat iedereen weet wie wie is.

Maak teamvergaderingen productiever

Plan een vergadering of start een realtime ad-hocvergadering om samen te werken aan een document of project. Gebruik whiteboards, polls, veelgestelde vragen en ingebouwde chatberichten tijdens vergaderingen om ideeën uit te tekenen en samen te werken en zo uitdagingen op te lossen alsof iedereen in dezelfde ruimte zit.

Vergader onderweg, wanneer je maar wilt

Je hoeft geen enkele vergadering meer te missen. Met de Microsoft Teams-apps voor Android, iOS, Windows en MacOS kun je vergaderen, chatten en inbellen bij vergaderingen op smartphones en tablets. Upload foto’s of stream video van je smartphone naar een vergadering, zodat teamleden kunnen zien wat jij ziet. Of kijk wie online is en stuur diegene een chatbericht om snel antwoord te krijgen.

Haal het meeste uit vergaderingen, zelfs nadat ze zijn afgelopen

Omdat teamchats, gesprekken en activiteiten zichtbaar zijn voor het hele team en chats op alle apparaten worden bewaard, blijven teamleden zelfs na een vergadering op de hoogte. Je kunt vergaderingen ook opnemen, zodat je ze later nog eens rustig kunt terugkijken of kunt delen met degenen die er niet bij konden zijn.