Ontbijtsessie 9 december 2016

SCHRIJF NU IN

DATA-ANALYSE IN EEN HANDOMDRAAI
Hoe het gebruik van bedrijfsanalyses jouw toekomst kan bepalen.

Bedrijfsanalyses zijn essentieel voor goed beheer, maar vertonen vaak de volgende tekortkomingen:

– Onvoldoende detail over juist DAT aspect, waarnaar men NU wil kijken. En het statische v/h rapport vergt te veel tijd om dagelijks aantrekkelijk te blijven. OLAPS laten in real time toe, gegevensstructuren flexibel te herschikken, samen te trekken, of te detailleren. En het resultaat te verwerken in het ingeburgerder Excel.

– Teveel detail voor de ‘vluchtige oogopslag’ waarmee men de dag wil beginnen. DASHBOARDS geven permanent essentiele bedrijfs-indicatoren (KPI’s) in een oogopslag.

Goed beheer van datastructuren (de juiste vragen), en goed gebruik van presentatie-werktuigen geven de mogelijkheid om beleidsbeslissingen te staven aan de hand van problemen die sneller opgespoord kunnen worden, en ze flexibel te analyseren. Op die manier kan het bedrijfsmanagement zich concentreren op zijn echte taak: Ondernemen!.

We tonen U ook dat die werktuigen, voor concrete implementatie, binnen UW ERP geïntegreerd aanwezig kunnen zijn. Dus ook bereikbaar voor u als KMO!


8:30
Verwelkoming door Jan Staar (Syscom NV)
Introductie door Jens Verboven, B2B Data Consultant (Graydon NV)
Een kijk op dashboarding binnen het brede ERP-verhaal
Slotwoord door Matthias Vandercleyen (Hoofd ERP/PRG)
9.30

Praktisch :  De sessie (met Ontbijtbuffet) gaat door
– Op 9 december 2016
– Ons seminarie gaat door in 3Hoog, Mechelsevest 90, 3000 LeuvenWij verwachten U : vanaf 8:15, beginnen stipt om 8:30, en ronden af om 9:30
Voor wie wil en tijd heeft: Ontmoet aansluitend onze projectleiders, krijg concreet hands-on antwoorden op specifieke vragen, beleg verdere demosessies… En netwerk met andere bedrijfsleiders uit de regio. 

 

Bevestig ons uw deelname op : Ontbijtsessie@syscom.be.