fbpx

Syscom verzorgt zowel de infrastructuur voor uw ICT als de toepassingen. Wij bieden applicaties aan als ERP, en ontwikkelingen ook voor specifieke noden,  web – based of tablet / GSM toepassingen.

Onze samenwerking start meestal met een audit: met deze gegevens, starten  wij samen met een goed zicht hebben op uw huidige infrastruktuur en toepassingen. Daarna ontwikkelen we samen een infrastruktuur- en toepassingenplan om de volgende stappen in uw bedrijfsgroei te zetten. Wij hebben een rijke waaier aan competenties ter beschikking, en komen met de oplossing die voor U past, op maat en op uw snelheid.

ERP “Silicon Master”  leent zich uitstekend voor de opvolging van industriële processen en administratie. Of het nu gaat over de staalnijverheid of maatbedrijven, steeds werd ERP “Silicon Master” succesvol geïnstalleerd met als resultaat een verhoging van de efficiëntie en productie.

Indien u meer informatie wenst, aarzel niet om ons te contacteren via het onderstaande form. U kan ons ook steeds rechtstreeks bereiken via de contact pagina.