Planner

Voor praktisch elk bedrijf is het noodzakelijk om een planning te hebben.
Dat kan gaan van een simpele planning (wanneer hebben we welke goederen nodig?) tot een uitgebreide planning (over verschillende weken en productieprocessen).

Als ik mijn eindproduct wens te maken heb ik nood aan het fabriceren en of kopen van al mijn grondstoffen. Die op hun plaats ook nog extra grondstoffen nodig hebben. De opvolging hiervan lijkt een haast onmogelijke taak.

Silicon Master kan dit voor u overzichtelijk maken. Met een JIT (just in time) planner die op basis van de geconfigureerde productietijden van elk proces (inclusief indien gewenst bepaalde wachttijden) gaat berekenen wanneer bepaalde processen moeten starten om het eindproduct op tijd klaar te krijgen. In combinatie met de Vector Time die op de achtergrond de behoeftes van de stock 100% live houd heeft de verantwoordelijke voor de planning alle tools om een zo efficiënt, kosteloze en correcte planning te maken.

Agenda

De Agenda module stelt je in staat van elk personeelslid (alleen of samen in 1 groep) hun agenda bij te houden. De live link met outlook is hier mogelijk. Niet enkel voor het personeel maar ook de machines, vergaderzalen, … kunnen opgenomen worden in de agenda. Hierdoor krijg je meteen een goed en duidelijk overzicht van wie op welke locatie is of welke zaal door wie in gebruik is genomen.

Het ticket systeem dat meteen afspraken maakt in de agenda zorgt ervoor dat de opvolging van binnenkomende oproepen snel en correct kunnen afgehandeld worden zonder teveel tijd te verliezen aan het sturen van mails, opzoeken van contactpersonen, …