Craenen BVBA

een internationale distributeur van kaarten en reisgidsen, werkt al 20 jaar samen met Syscom, onderdeel van TheBrainGroup.

Zij maken gebruik van een brede waaier aan software, hardware en diensten die Syscom kan aanbieden.

Voor hun hoofdsite in Herent, de verkoopswinkel in Brussel en de sales mensen in Engeland maken zij gebruik van een hybride cloud oplossing. De applicatie en data servers staan lokaal, terwijl hun email in de cloud gehost wordt. Via een beveiligde VPN verbinding kunnen zij steeds aan hun ERP pakket (Silicon Master), boekhoud pakket (Silicon Financial) en andere data.

Het magazijn werd recent uitgerust met een volledig dekkende WIFI installatie, waardoor de magazijniers door middel van scanners, hun picks en verzendingen volledig automatisch kunnen aansturen en opvolgen in Silicon Master.

De geintegreerde boekhouding, Silicon Financial, zorgt ervoor dat aan -en verkopen automatisch worden overgenomen uit de productieomgeving. Ook de bank dagboeken (Isabel Go) worden automatisch bijgewerkt en afgepunt.

Specifiek wil Craenen bevestigen dat het, met de ervaring van 10 jaar huidige werking, geen aspecten in de werking van Silicon Master of Silicon Financial heeft vastgesteld, die de veilige werking van het systeem of de waterdichtheid van de controles in de praktijk zouden bedreigen.

Een groot voordeel voor Craenen is de flexibiliteit die Syscom kan bieden op die momenten dat onze noden een consumentgerichte aanpassing van de ERP vereisen!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht