Werken bij Syscom?! Dat kan! Wij zijn momenteel op zoek naar iemand om ons team te versterken.Vacatures bekijken
logo syscom
08-11-2023 | 1 min

Efficiënt Web: ERP- en agenda-integratie

afbeelding nieuwartikelEfficiënt Web: ERP- en agenda-integratie

Uw business optimaliseren met online integratie van ERP- en Office 365-gegevens


Het integreren van gegevens uit een ERP-systeem of Office 365 (nu bekend als Microsoft 365) in uw website kan voordelen opleveren voor zowel uw klanten als uw organisatie.

 

Real-time informatie: Door gegevens uit uw ERP-systeem of Office 365 te integreren, kan uw website real-time informatie weergeven. Dit is met name waardevol voor uw klanten die toegang nodig hebben tot de meest actuele gegevens, zoals voorraadniveaus of de status van orders.


Self-service: Dankzij toegang tot hun ERP-gegevens via uw website kunnen uw klanten controle krijgen over verschillende aspecten van hun accounts, zoals het bekijken van facturen, het beheren van betalingen, het raadplegen van historische gegevens, het opvragen van certificaten en andere documenten... Deze functionaliteit kan de noodzaak van manuele communicatie verminderen en tijd besparen.


Plannen van afspraken en beschikbaarheid: Bied een functie waarmee uw klanten rechtstreeks via uw website afspraken met uw team kunnen plannen. Integreer de agenda's van uw team om hun beschikbaarheid in real-time weer te geven. Uw klanten kunnen vervolgens een tijdslot kiezen dat voor beide partijen werkt.


Integratie van virtuele vergaderingen: Integreer populaire virtuele vergaderplatforms zoals Zoom, Microsoft Teams of Google Meet. Dit stroomlijnt het proces van deelname aan online vergaderingen.

 

Het opnemen van ERP- en Office 365-gegevens in uw bedrijfswebsite kan de waarde die u aan klanten levert aanzienlijk vergroten door real-time en efficiënte ervaringen aan te bieden.

Dit kan leiden tot verbeterde communicatie en betere klantervaringen, waardoor uw zakelijke relaties uiteindelijk worden versterkt.


Het is echter essentieel om samen te werken met ervaren ontwikkelaars en IT-professionals om een veilige en betrouwbare integratie te garanderen en om adequate ondersteuning te bieden.

Vragen? Opmerkingen? Contacteer ons nu!