Werken bij Syscom?! Dat kan! Wij zijn momenteel op zoek naar iemand om ons team te versterken.Vacatures bekijken
logo syscom

Nieuws

Elke maand ons nieuws, vers van het toetsenbord

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
afbeelding nieuwsartikelPassword managers: een onmisbare tool in de online wereld.
22-03-2023

Password managers: een onmisbare tool in de online wereld.

Inloggen bij een website, op je mail of misschien je dagelijkse tools. We kennen het allemaal, dat moment wanneer je opnieuw moet inloggen en je niet meer weet welk wachtwoord je moet ingeven. Veel mensen gebruiken hierdoor hetzelfde wachtwoord op meerdere websites en dit is helemaal niet veilig. Maar voor elke website een uniek wachtwoord onthouden is ook onbegonnen werk. Hoe lossen we dit probleem op? Password Managers!
afbeelding nieuwsartikelOneDrive en SharePoint
02-03-2023

OneDrive en SharePoint

OneDrive en SharePoint zijn beide clouddiensten van Microsoft, maar hebben verschillende doelen en functies. Hieronder staan de voornaamste situaties wanneer we OneDrive of SharePoint gaan gebruiken:
afbeelding nieuwsartikelNog enkele maanden tot einde support voor Windows Server 2012 R2. Neem nu maatregelen om hacking en diefstal van gegevens te voorkomen.
30-01-2023

Nog enkele maanden tot einde support voor Windows Server 2012 R2. Neem nu maatregelen om hacking en diefstal van gegevens te voorkomen.

De einddatum voor de support op Windows Server 2012 R2 nadert snel en we willen je graag waarschuwen voor de gevolgen hiervan voor jou bedrijf. Vanaf 10 oktober 2023 zal
afbeelding nieuwsartikelHoe kan een dockingstation helpen bij de transitie tussen thuis en kantoor?
20-12-2022

Hoe kan een dockingstation helpen bij de transitie tussen thuis en kantoor?

Een laptop zorgt er voor dat je overal kan werken. Door mobiel internet via 4G/5G ben je tegenwoordig ook vrij van stress om met het internet verbonden te geraken. Geen wifi meer zoeken, je kan internet delen via je smartphone.
afbeelding nieuwsartikelWat is een dashboard en wat kan het voor jou bedrijf betekenen?
23-11-2022

Wat is een dashboard en wat kan het voor jou bedrijf betekenen?

Een dashboard geeft key performance indicators (KPI’s) weer. Deze waardemeters zijn gebaseerd op meerdere data bronnen binnen jou bedrijf. Ook laat het toe om in te zoomen op een KPI: welke gegevens zit er achter deze waardemeter?
Items per pagina: 5
1 - 5 van de 13