Werken bij Syscom?! Dat kan! Wij zijn momenteel op zoek naar iemand om ons team te versterken.Vacatures bekijken
logo syscom

Nieuws

Elke maand ons nieuws, vers van het toetsenbord

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
afbeelding nieuwsartikel Back-uppen van Microsoft 365 gegevens
15-01-2024

Back-uppen van Microsoft 365 gegevens

Het is belangrijk om Microsoft 365-gegevens te back-uppen, omdat Microsoft 365 geen uitgebreide back-up van uw gegevens biedt.
afbeelding nieuwsartikel Glasvezel als internet aansluiting
07-12-2023

Glasvezel als internet aansluiting

Overal zien we tegenwoordig de werkzaamheden van telecombedrijven voor de installatie van glasvezelbekabeling, ook wel bekend als “fiber”. Maar wat houdt glasvezel precies in voor onze internetverbinding? Wat zijn de voordelen? Om op deze vragen te antwoorden zullen we eerst de alternatieven overlopen.
afbeelding nieuwsartikel Efficiënt Web: ERP- en agenda-integratie
08-11-2023

Efficiënt Web: ERP- en agenda-integratie

Uw business optimaliseren met online integratie van ERP- en Office 365-gegevens Het integreren van gegevens uit een ERP-systeem of Office 365 (nu bekend als Microsoft 365) in uw website kan voordelen opleveren voor zowel uw klanten als uw organisatie.
afbeelding nieuwsartikel Over gerichte cyberaanvallen
10-10-2023

Over gerichte cyberaanvallen

Vandaag willen we jullie aandacht nogmaals vestigen op een vaak voorkomende en geavanceerde vorm van cyberaanval: whale phishing en spear phishing. Whale phishing en spear phishing zijn beide vormen van gerichte (e-mail, telefoon, in persoon) aanvallen die tot doel hebben ontvangers te misleiden om ongeoorloofde overschrijvingen te laten doen, toegang te verschaffen tot systemen/gebouwen, financiële gegevens of intellectueel eigendom te ontfutselen.
afbeelding nieuwsartikel Wat is Intune en waar wordt het voor gebruikt?
31-08-2023

Wat is Intune en waar wordt het voor gebruikt?

Intune is een cloud-gebaseerd platform van Microsoft dat wordt gebruikt voor het beheren van apparaten en applicaties in een organisatie. Het stelt IT-beheerders in staat om beveiliging en configuratie-instellingen toe te passen, apparaten op afstand te beheren en zakelijke gegevens te beschermen. Hieronder vind je een aantal subcategorieën terug waarbij Intune een belangrijke rol heeft.
Items per pagina: 5
1 - 5 van de 19