logo syscom
Support
logo syscom

Nieuws

Elke maand ons nieuws, vers van het toetsenbord

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
afbeelding nieuwsartikel Multifactor Authenticatie
13-05-2024

Multifactor Authenticatie

In een tijdperk waarin digitale dreigingen steeds geavanceerder worden, is het beschermen van onze online accounts en gevoelige gegevens van cruciaal belang. Een van de krachtigste wapens in deze strijd is Multifactor Authenticatie (MFA). Laten we eens dieper ingaan op MFA en waarom het essentieel is voor moderne bedrijven.
afbeelding nieuwsartikel De meerwaarde van web-applicaties voor bedrijven
13-03-2024

De meerwaarde van web-applicaties voor bedrijven

In de snel evoluerende zakelijke omgeving van vandaag de dag, wordt het gebruik van web-applicaties steeds crucialer voor bedrijven die hun concurrentiepositie willen versterken en efficiëntie willen verhogen. Hier duiken we dieper in op de redenen waarom het implementeren van een web-applicatie een aanzienlijke meerwaarde kan bieden voor jouw bedrijf.
afbeelding nieuwsartikel Microsoft Copilot
14-02-2024

Microsoft Copilot

Copilot is een nieuwe AI-gestuurde assistent ontworpen om productiviteit en creativiteit binnen uw organisatie naar nieuwe hoogtes te tillen. Deze revolutionaire tool is nu beschikbaar voor integratie binnen uw vertrouwde Microsoft 365-applicaties, waaronder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, en Teams.
afbeelding nieuwsartikel Back-uppen van Microsoft 365 gegevens
15-01-2024

Back-uppen van Microsoft 365 gegevens

Het is belangrijk om Microsoft 365-gegevens te back-uppen, omdat Microsoft 365 geen uitgebreide back-up van uw gegevens biedt.
afbeelding nieuwsartikel Glasvezel als internet aansluiting
07-12-2023

Glasvezel als internet aansluiting

Overal zien we tegenwoordig de werkzaamheden van telecombedrijven voor de installatie van glasvezelbekabeling, ook wel bekend als “fiber”. Maar wat houdt glasvezel precies in voor onze internetverbinding? Wat zijn de voordelen? Om op deze vragen te antwoorden zullen we eerst de alternatieven overlopen.
Items per pagina: 5
1 - 5 van de 22