logo syscom
Support
logo syscom
26-01-2022 | 1 min

Waarom kiezen voor Syscom?

afbeelding nieuwartikel Waarom kiezen voor Syscom?

Syscom is een team van professionals, die met u meedenken in uw business model en wat u met uw klanten wil bereiken. Wij hebben een praktische aanpak en werken met technologische up-to-date technieken, processen en software. Wij gaan met u mee in een visionaire discussie en brengen die samen met u in een pragmatisch stappenplan. Wij werken op een “agile” wijze. Wij houden het afgesproken eindresultaat als onze rode draad en werken met uw medewerkers en stakeholders van uw bedrijf.


Kortom: wij hebben een voorkeur voor eenvoudig boven complex, voor duidelijkheid en afspraken boven theoretische opties en keuzes.

Wij zetten uw volledig project om in verschillende kleinere stappen, met een concreet resultaat na elke stap.


Syscom bestaat meer dan 30j, en heeft klanten-tevredenheid als leidraad voor zijn acties. Klanten zijn ook onze ambassadeurs: onze groei is organisch met onze klanten!


Tijdens een project kunnen er onverwachte elementen opduiken, samen worden ze besproken en werken we naar oplossingen:

  • Voor de toepassingen, die we vandaag vooral in de Cloud en met (Web)Apps ontwikkelen, volledig op maat, of als toevoeging op jullie standaard-programma’s.
  • Voor de infra omgeving, nemen wij Uw ICT zorgen over wat betreft de servers, het netwerk, de back-ups en Pc’s. Wij zorgen voor het up-to-date zijn van de installaties en voorzien ze van sensors. Deze sensors geven ons de opportuniteit om via de Cloud uw installatie op te volgen en te verzekeren van een maximale stabiliteit. Wij besteden ook veel aandacht aan bescherming van uw gegevens en processen; security ( hacking ) is een service, die wij uitgebouwd hebben in verschillende elementen. Op uw vraag, kunnen wij uw installatie aan een “hacking – test” onderwerpen, zodat er een groter inzicht komt in de mogelijke openingen voor hackers, waar toch dikwijls een menselijk element aan verbonden is.


Vragen? Opmerkingen? Contacteer ons nu!