Werken bij Syscom?! Dat kan! Wij zijn momenteel op zoek naar iemand om ons team te versterken.Vacatures bekijken
logo syscom

Onze diensten

Wij opteren voor Single Point Of Contact

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen, problemen, diensten en oplossingen.
Als KMO verstaan wij KMO's. We denken proactief mee om uw bedrijf zo goed mogelijk te bedienen op ICT vlak.
Ik kies voor Single Point Of Contact

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

(Web)Applicatie ontwikkeling
Maatsoftware
Hardware
Netwerk
Back-up oplossingen
Cloud oplossingen
Cloud Telefonie
Microsoft 365
Exchange (Online)
Beveiliging
ICT Audit
Monitoring
WiFi Optimalisatie Audit
progressive_app

(Web)Applicatie ontwikkeling

Een applicatie die geen installatie vereist? Die van overal beschikbaar is? Zowel op desktop als tablet/mobiel? Het kan.Onze ervaren projectleiders gaan verder dan alleen het technische. We onderzoeken wat je bedrijf nodig heeft, in welke vorm en op welk moment. Samen met jou of je medewerkers gaan we aan de slag en werken je project van A tot Z uit tot een werkende oplossing die bij jouw business past. Bekijk enkele van onze referenties
creative experiment

Maatsoftware

Elk bedrijf heeft zeer specifieke noden op het vlak van software, ook dat van jou. Heb je het gevoel dat je nergens een programma kan vinden dat aan al je eisen voldoet? Al aan software op maat gedacht? De software markt evolueert meer en meer van standaard pakketten naar maatsoftware, omdat de noden van een bedrijf steeds veeleisender worden. Onze ervaren projectleiders denken met je mee, en werken een plan uit op maat van jouw business. We denken oplossingsgericht en werken alles zorgvuldig uit, van plan tot gebruiksvriendelijke toepassing.
server_cluster

Hardware

Levering en installatie van toestellen, gaande van tablet tot laptops, netwerktoestellen en servers. Wij gaan steeds op zoek naar de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Hiervoor werken wij samen met toonaangevende hardware-leveranciers waaronder HP, Dell, EMC en Lenovo
online_transactions

Netwerk

Communicatie tussen pc's, servers en andere toestellen is de dag van vandaag niet meer weg te denken, zowel binnen het bedrijf als van thuis uit. Wij bieden zowel bedrade als draadloze oplossingen zodat jouw personeel en bezoekers steeds een betrouwbare en stabiele verbinding hebben.

Back-up oplossingen

In een wereld van virussen, malware, cryptolockers, ... is een degelijke back-up oplossing cruciaal. Wij zoeken samen met jou naar de ideale oplossing om uw gegevens te beschermen. Dit met zowel lokale- als cloud back-ups voor de optimale veiligheid.
cloud_files

Cloud-oplossingen

Vanop elke locatie en elk toestel toegang tot jouw bedrijfsgegevens. Dit kan zowel om mail, agenda's als data gaan. Dankzij onze cloud-oplossingen beschik je over servers, dataopslag, back-ups en software oplossingen, zonder de hoge kosten en zorgen van een eigen ICT-infrastructuur. Bovendien laten onze oplossingen je toe snel te innoveren en zullen zij flexibel mee groeien met jouw business.

Cloud Telefonie

Met Microsoft 365 cloud telefonie, beter bekend als Teams beschik je over alle voordelen van een eigen telefooncentrale, zonder de hoge kosten. Je kan eenvoudig telefoons doorschakelen, in wacht zetten, voicemails inspreken en nog veel meer. Bovendien is dit mogelijk vanop ieder apparaat inclusief IP-telefoons, Skype ruimtesystemen, pc's, Macs en mobiele apparaten.

Microsoft 365

Met Microsoft 365 (Office 365) werk je nog beter samen! Al jouw Office-toepassingen zijn nu beschikbaar op elk apparaat en vanop elke locatie. Werk samen met je collega's aan hetzelfde document, communiceer via Teams en maak je geen zorgen over je gegevens. Deze worden opgeslagen op een veilge plek en voorzien van een automatisch back-up, waardoor je bedrijf zich nog meer kan concentreren op productiviteit.

Exchange (online)

Door te kiezen voor Exchange (gehost bij Syscom of Microsoft) kies je voor een mailserver zonder zorgen. Je hebt niet langer een lokale server nodig, waardoor je kosten kan besparen. Updates worden voor jou uitgevoerd en je gegevens worden op een veilige manier opgeslagen in een datacenter.

Beveiliging

Vandaag de dag belangrijker dan ooit. Je bedrijf wordt dagelijks blootgesteld aan bedreigingen van buitenaf. Het is dus belangrijk om jouw gegevens optimaal te beschermen tegen hackers. Hiervoor voorzien wij zowel beveiligingssoftware, firewalls, antispamsoftware als veiligheidsbewustzijn trainingen voor jou en je werknemers.

ICT Audit

Computers en software die niet zijn geüpdatet tot de laatste software; je VPN die niet correct geconfigureerd werd waardoor de verbinding voor jouw telewerkers wegvalt. Je routers, switches of draadloze toegangspunten die niet genoeg bandbreedte leveren om het netwerkverkeer vlot te laten verlopen. Jouw back-ups die blijkbaar niet correct werden weggeschreven net wanneer je ze nodig blijkt te hebben. Jouw firewalls die verkeerd werden geconfigureerd waardoor er klantendata werd ontvreemd. De Syscom ICT Audit haalt de onzekerheid uit je netwerk en je computers. Lees meer...

Monitoring

Via een geavanceerd monitoringsysteem met sensoren kunnen wij proactief reageren bij eventuele pannes of problemen. Hierdoor worden deze direct opgemerkt en behandeld, waardoor de down-time beperkt kan worden tot het minimum en je optimaal kan werken.
broadcast

Audit optimalisatie WiFi

Een optimale werking van jouw WiFi netwerk is een must voor elk bedrijf. Niets zo vervelend als een trage internetverbinding! Wij analyseren de sterktes en zwaktes van je (WiFi)-netwerk en maken een gedetailleerd verslag op. Samen overlopen we de verbeterpunten zodat jouw werknemers en klanten kunnen genieten van een optimale internetverbinding.Neem nu contact op om een afspraak in te plannen