Werken bij Syscom?! Dat kan! Wij zijn momenteel op zoek naar iemand om ons team te versterken.Vacatures bekijken
logo syscom

Referenties

Bekijk hoe bedrijven zoals het jouwe samenwerken met Syscom

Ons werk beperkt zich niet tot één branche of stijl. Werken in verschillende sectoren daagt ons uit om beter na te denken. Creatieve en doordachte oplossingen bij de ene klant helpen vaak om een klant in een totaal andere sector te helpen.
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek
afbeelding klantWillems Tecno

Willems Tecno - Steven Verdrengh

Wij zijn recent beginnen samenwerken met Syscom. Ze verzorgen onze private cloud en het onderhoud van onze systemen. Hierdoor hebben we minder ICT zorgen en werken we steeds in een up-to-date en veilige omgeving. Dankzij Syscom werkt onze ICT nu zeer vlot en stabiel.
afbeelding klantPaycover

Paycover - Nathalie Vermeersch

Wij doen sinds 2015 beroep op de kennis en ervaring van Syscom. Ze beheren onze volledige ICT. Voordat Syscom onze ICT-partner was, hadden wij 3 aparte telefooncentrales. Zij hebben dit gecentraliseerd in één gemeenschappelijke Teams-omgeving.
afbeelding klantStandardAHZ

StandardAHZ - Coralie Rosseels

Wij doen reeds 9 jaar beroep op de ICT services van Syscom. Zowel het ICT beheer als de ERP- en boekhoudsoftware worden door hun verzorgd. Dankzij de implementatie van het ERP-systeem verlopen onze bedrijfsprocessen vlotter en beter gestructureerd. Dankzij het ingebouwde documentbeheer is onze papierstapel aanzienlijk geslonken!
afbeelding klantVansichen

Vansichen - Pieter Vansichen

Reeds meer dan 10 jaar werken wij samen met Syscom op vlak van boekhouding en ERP. Sinds 3 jaar voorziet Syscom ook onze volledige ICT infrastructuur. Door onze volledige ICT infrastructuur en software bij 1 partner te nemen hoeven we niet steeds met 4 of 5 verschillende partijen samen te werken. Dit verhoogt de snelheid en gemakkelijkheid van verdere uitbreidingen of aanpassingen. Syscom is onze Single Point of Contact.
afbeelding klantCraenen

Craenen - Bart Craenen

Reeds 30 jaar doen we beroep op Syscom voor onze ICT noden. We gebruiken zowel Silicon Master, Silicon Financial als lokaal geïnstalleerde ICT met cloud backup. We nemen dus een totaal oplossing af bij Syscom.Meer info over onze projecten
afbeelding klantLongin

Longin - Bert Longin

We doen reeds 3 jaar beroep op de ICT services van Syscom. De persoonlijke service spreekt ons het meeste aan. We hebben een dedicated engineer toegewezen gekregen die zorgt voor een persoonlijk contact. We hebben iemand die de werking van mijn bedrijf kent en zo perfect op onze noden kan inspelen.

In welke sectoren hebben wij ervaring?

DistributieIndustrieBedrijvencentraAdvocatuurZorgTransportHROnderwijsBouwRecruteringVZW'sVastgoedSociale Secretariaten